Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Magnum Heating Tholen

Opdracht: interieurontwerp voor nieuwbouw kantoorgedeelte Magnum heating Tholen
Opdrachtgever: Magnum Heating Tholen

Magnum Heating had bij kennismaking een duidelijke visie over het interieur van hun nieuwe kantoor; stoer, praktisch, industrieel. Het moest ook een WoW-factor hebben en de identiteit van het bedrijf uitstralen. De bedrijfskleuren waren hierin leidend. Zwart is dan ook een basiskleur in het interieur geworden, maar de gele Magnum-kleur is alleen als accent toegevoegd, omdat deze nadrukkelijke kleur al snel overheerst. Naast de betonlook-vloer, zwarte plafonds en wanden en de industriële uitstraling, heb ik voor een houten lattenstructuur gekozen om warmte toe te voegen en tevens de akoestiek te verbeteren en accenten te leggen.

De zwart stalen puien geven het kantoor een open karakter, wat versterkt wordt door de vloerafwerking die tot in de kantoren doorloopt. Deze openheid is al bij binnenkomst merkbaar door de grote glazen wand die de entrée van het magazijn scheidt; zo krijgt de bezoeker direct een inkijkje in het hart van het bedrijf.

Fotografie: Angela Verdam – Scherp! Fotografie
Fotografie houten lamellen: Bruijnzeel Multipanel

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren