Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Woning te Ossendrecht

Opdracht: interieurvoorstel voor de woonkamer rekening houdend met verduurzamingswensen. Tevens mocht de serre meer betrokken worden bij de woning.
Opdrachtgever: Particulier

Ondanks dat de opdracht zich in eerste instantie tot de woonkamer richtte, met een blik op de aangrenzende serre, viel me bij binnenkomst direct op dat de woning erg naar binnen gericht was. En dat terwijl het in een prachtige natuurlijke omgeving gelegen was, met veel vrijheid en ruimte eromheen. Die ruimtelijkheid ontbrak er binnen nogal en daarom heb ik toestemming gevraagd ook de entree en keuken in het ontwerp te mogen betrekken. Daarmee kon ik een betere routing creëren en ontstonden er prachtige zichtlijnen vanuit de verschillende ruimtes op de omgeving. Tevens werden de ruimtes op een logischere manier met elkaar verbonden, waardoor er in huis een enorme ruimtelijkheid ontstond. Er is geen m2 bijgebouwd en toch voelt het huis veel groter dan voorheen.

Fotografie: Els Swart fotografie

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren