Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

WEA accountants Kesteren

Opdracht: Indeling en interieurontwerp nieuw kantoorpand voor WEA accountants in Kesteren
Opdrachtgever: WEA Deltaland

Binnen de buitenmuren van het nieuwe kantoorpand dat voor WEA Accountants was ontworpen werd me gevraagd een indeling en interieurontwerp te maken. Aangezien het een breed kantoor was, met één blinde muur, bleef er een relatief brede middenzone over; daar heb ik de trap centraal in gepositioneerd, als buffer tussen de kantoren en secundaire ruimtes en tevens om een mooie verbinding met de verdieping te maken. De trap is geflankeerd door een houten lattenstructuur, die weer terugkomt in de balie. Tevens komt dit hout terug in de kasten die de scheidingswanden vormen tussen de verschillende werkkamers. Door deze kasten met glas te omkaderen wordt een open karakter aan de kantoren gegeven, wat natuurlijk door de lange glazen gangwanden ook wordt versterkt.

De kantine is multifunctioneel ingericht met de kleine tafels die in verschillende opstellingen voor verschillende doeleinden kunnen worden gecombineerd. Door donker en verschillend materiaal gebruik is de uitstraling van deze ruimte meer een restaurant dan een kantine.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren