Recensies

Op deze plek wil ik graag al mijn opdrachtgevers en de mensen met wie ik samenwerk om mijn projecten te realiseren, heel hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking, het geduld, de kennis, feedback en de inspiratie waarmee we zoveel mooie gebouwen hebben kunnen maken!

Privé woning

We wilden ons benedenwoning gaan isoleren, maar liepen vast. Hoe moesten we dit aanpakken. Aan de buitenmuur stond een trap waardoor het eigenlijk
onmogelijk leek om deze muur te isoleren. Verder stonden er nog een lijst aan wensen open. 

We gingen op zoek gegaan naar een architect met een creatieve geest. Iemand die out-of – the- box kan denken. Via een bekende werden we attent gemaakt op
Suzanne de Kanter. Er werd een afspraak gemaakt en samen liepen we door onze woning. Ze luisterde goed naar onze wensen en terwijl we gezamenlijk rondliepen kwam ze al met de meest fantastische ideeën. We hebben haar carte blanche gegeven om alles uit te werken inclusief de sfeer en aankleding van de woonkamer, tuinkamer en keuken.

We zijn meer dan tevreden over haar professioneel inzicht en alle handvaten die ze ons hiermee heeft geboden. De verbouwing is perfect verlopen en ons huis is echt prachtig geworden. We kunnen het iedereen aanbevelen om voorafgaand aan een verbouwing eerst een deskundige in de hand te nemen.

Anoniem

Interieur met WOW effect Magnum Heating

"Vroeg in 2017 waren wij voor onze nieuwbouwplannen op zoek naar een interieurarchitect die onze wensen binnen het budget kon vertalen naar een praktisch & stoer interieur met een WOW factor. In Suzanne vonden wij een creatieve meedenkende ontwerpster die precies begreep waar MAGNUM Heating voor staat en wat we wilden uitstralen. Tot in het kleinste detail werd door Suzanne meegedacht en werden opties aangedragen. Een zeer fijne samenwerking en, zeer belangrijk, mét open vizier. Met als resultaat een omgeving waar we iedere dag met veel plezier hard kunnen werken en waar we trots onze gasten kunnen ontvangen!"

- Magnum Heating

Verbouwing monumentale schuur tot woning

Via deze weg willen wij als opdrachtgever onze tevredenheid betuigen aangaande het ontwerp en begeleiding van de verbouwing van een oude monumentale boerenschuur tot onze nieuwe woning door Suzanne de Kanter Architectuur & Interieur en voor de bouwkundige uitwerking door J. de Been van GJM bouwadviseurs.

Het ontwerp waar Suzanne augustus 2006 mee kwam heeft ons positief verrast, aangezien het een volledig andere opzet had dan waar wij destijds dachten heen te gaan. Echter, het historisch rapport lag duidelijk ten grondslag aan het ontwerp, waardoor de woning als een soort vanzelfsprekendheid in de schuur werd ingepast. Daarnaast was er tevens rekening gehouden met bezonning, lichtinval, uitzicht, ruimtelijke beleving en duurzaamheid. Maar bovenal bleef het historische karakter van de schuur de boventoon voeren, waarmee het overal in en om de woning zichtbaar is. Zonder de woonwensen uit het oog te verliezen is het een moderne woning geworden met het comfort van deze tijd en het karakter van de oude schuur. Een passende invulling van een modern element in een historische omgeving.

- R. van Wamel en C. van Wamel-Janssens